KONTAKTI

Kontakt

Ku gjindet Hotel Sirius?
Gjeje këtë hotel unik në zemër të Prishtinës. 

Kontakt

Hotel Sirius gjendet në qendër të Prishtinës, është një ndër hotelet më cilësore në Kosovë i cili ofron siguri dhe komoditet për të gjithë. Vendndodhja e përshtatshme e hotelit shkurton distancat për shumicën e pjesëve kryesore të Prishtinës.

Shumë afër hotelit gjenden, sheshi “Nënë Tereza”, “Muzeu i Kosovës”, monumenti “New Born”, “Teatri Kombëtar i Kosovës”, “Statuja e Skenderbeut” etj.

CONTACT FORM